typemachine_by_dakann-d3a4zp6

Nieuwsbrief december 2014

DOE OOK MEE: MIS HET NIET!
Diverse bedrijven en ondernemers willen als exposant meedoen aan Future Talent Experience (FTE). Volg dit voorbeeld, en meld ook uw bedrijf of organisatie aan voor dit nieuwe, allesomvattende meerdaags belevenisevenement, dat in het teken staat van het ontdekken en benutten van talent. Mis het niet! Doe ook mee!

Ondernemers, overheden en onderwijs gaan zich tijdens FTE gezamenlijk presenteren aan een groot aantal bezoekers (naar verwachting 10.000 per evenement). Jongeren zijn er actief bezig. Door te zien, doen en beleven ontdekken ze hun talent. Samen met de speciale ‘FTE Game’ – Check Your Talent – vergemakkelijkt dit hun keuze (sector- of profielkeuze, studiekeuze of beroepskeuze).

Voor volwassen bezoekers worden speciale presentaties gegeven. Zodoende ontstaat tijdens FTE voor jong en oud een unieke combinatie van een grootse publieksmanifestatie, omlijst met thematische kennis- en demonstratiesessies.

EDITIE GRONINGEN/DRENTHE
Vrijdag 10 en zaterdag 11 april 2015 in MartiniPlaza Groningen.

TARIEVEN EN TEGENPRESTATIES
Als exposant profiteert u van scherpe tarieven. Al vanaf 899 euro kunt u zich presenteren. Informeer hier naar alle tarieven en de bijbehorende tegenprestaties. Zo is bij het tarief voor deelname een publiciteitspakket inbegrepen (zie hieronder).

PUBLICITEIT
In alle dagbladen van de NDC Mediagroep zal, voorafgaand aan beide evenementen, een speciale bijlage worden gewijd aan FTE. Deze telt 16 pagina’s en heeft een totale oplage van 115.000 exemplaren!

In alle edities van het Dagblad van het Noorden wordt uitgebreid aandacht geschonken aan de sponsors en exposanten van Future Talent Experience. Ook via sociale media, digitale media en overige free publicity wordt FTE onder de aandacht gebracht van een breed publiek, zowel zakelijk als particulier.
Mis dit niet! Doe ook mee!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie