typemachine_by_dakann-d3a4zp6

Nieuwsbrief november 2014

Meld ook uw school aan voor Future Talent Experience
Veel scholen hebben zich al aangemeld voor een bezoek aan Future Talent Experience (FTE). Volg dit voorbeeld en geef ook uw leerlingen op voor dit nieuwe meerdaagse belevenisevenement, dat in het teken staat van het ontdekken en benutten van talent. De entree is gratis!

Ondernemers, overheden en onderwijs worden tijdens FTE aan elkaar gekoppeld en aan een groot aantal bezoekers. Jongeren zijn er actief bezig. Door te zien, doen en beleven ontdekken ze hun talent en maken ze kennis met verschillende beroepsbeelden. Samen met de speciale ‘FTE Game’ – Check Your Talent – vergemakkelijkt dit hun keuze, of het nu gaat om sector- of profielkeuze, studiekeuze of beroepskeuze. Al met al is FTE een unieke combinatie van een grootse publieksmanifestatie, omlijst met thematische kennis- en demonstratiesessies.

Aanmelden
Mis het niet! Kom ook! Laat jongeren zien, doen en beleven.
– Vrijdag 27 en 28 maart 2015 in WTC Expo Leeuwarden
– Vrijdag 10 en zaterdag 11 april 2015 in MartiniPlaza Groningen.

Future Talent Experience is op beide dagen gratis toegankelijk van 9.00 tot 18.00 uur.

Vervoer
Om het vervoer van leerlingen van en naar Future Talent Experience te vergemakkelijken, kunnen deelnemende scholen gebruik maken van een speciale aanbieding. Vervoersmaatschappij Arriva biedt namelijk sterk gereduceerde tarieven aan voor het busvervoer.

Nieuwsbrief november 2014

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie